Bruslení na mobilním kluzišti u Sportovní haly

Bruslení na mobilním kluzišti u Sportovní haly

Také letos bude v Uherském Hradišti možné bruslit na umělém kluzišti, které zájemci najdou na ploše vedle Sportovní haly. Zájemci si budou moci zabruslit od 1. prosince 2023 denně (s výjimkou 24. - 25. 12. 2023 a 1. 1. 2024) od 10.00 do 18.00 hodin. Po setmění bude plocha nasvětlena.

Veřejnost v Uherském Hradišti má možnost si zabruslit pod širým nebem už od roku 2017. Plocha s umělým povrchem pro děti i dospělé byla v minulosti k dispozici na Kolejním nádvoří nebo také na sídlišti Východ, letos ji veřejnost najde na ploše bývalého skateparku vedle Sportovní haly, která se pro tyto účely už vloni ukázala jako ideální.

Kluziště rámují tzv. rekreační mantinely a plochu o rozměrech 20,6 x 10,6 metrů pokrývá syntetický povrch, na kterém se bruslí na klasických bruslích.

Bruslení na umělém povrchu není úplně totožné jako na ledě, proto, kdo přijde poprvé, měl by k tomu přistupovat opatrně. Chce to mít také nabroušené brusle, tato služba ale u umělého kluziště není poskytována.

Vstup na kluziště je zdarma, žádáme však návštěvníky o ohleduplnost k ostatním a také o dodržování bezpečnostních opatření.

Provoz kluziště zajišťují Sportoviště města Uherské Hradiště www.sportoviste-uh.cz
 

Bruslení na mobilním kluzišti u Sportovní haly

 

Zveřejněno dne: 22. listopad 2023. Aktualizováno: 30. leden 2024