Vánoční dárky ze Srdce Slovácka

Vánoční dárky ze Srdce Slovácka

Vánoce již klepou na dveře, proto pro vás a vaše blízké město Uherské Hradiště připravilo řadu překvapení a dárků.

Dopis Ježíškovi

Ještě jste nenapsali Ježíškovi? Nevadí! Připravili jsme pro vás dopisy, kam stačí připsat svá přání! A kdo nechce psát, může malovat či lepit obrázky. Dopis Ježíškovi si můžete vyzvednout na městském informačním centru v jezuitské koleji či si jej můžete stáhnout zde:

Jmenovky na dárky

Pro ty, co jsou kreativní, jsme přichystali také visačky na dárky, které je možné si stáhnout na webových stránkách města:

Vánoční dárky ze Srdce Slovácka

Pak už stačí jen domácí tiskárna, papír, nůžky, děrovačka a šňůrka.

Upozornění: Visačky na dárky jsou autorským dílem. Jakékoliv použití tohoto autorského díla pro jiné než soukromé účely podléhá předchozímu souhlasu autorky, grafičky Ireny Jandové.

 

Praha má Hradčany, Uherské Hradiště zase Hradišťany!

Originální vystřihovánky s názvem Hradišťany město představilo v loňském roce. Panoráma vytvořené z různých míst v Srdci Slovácka, které je určeno k vystřižení a nalepení na okna, se vloni setkalo s nebývalým úspěchem.

Stáhnout do počítače a vytisknout si je můžete i letos. Vytisknout se dají na obyčejný papír na jakékoliv domácí tiskárně, a to buď jen vybrané budovy anebo celý komplet, který je připraven na 25 listech formátu A4. Pak už jen stačí Hradišťany vystřihnout a nalepit na okna třeba průsvitnou lepicí páskou. A kdo chce, může si je po vystřižení zalaminovat a mít je tak připravené i na další roky.

Vytištěné Hradišťany lze také zakoupit v Městském informačním centru na Masarykově náměstí.

Hradišťany si můžete stáhnout zde.

Upozornění: Hradišťany jsou autorským dílem. Jakékoliv použití tohoto autorského díla pro jiné než soukromé účely podléhá předchozímu souhlasu autorky, grafičky Ireny Jandové.

Vánoční dárky ze Srdce Slovácka

 

Dárkové sady z Hradiště

Město Uherské Hradiště ve spolupráci s městským informačním centrem v letošním roce připravilo celou řadu dárků, které jistě potěší obdarované.

Koupit si můžete:

  • modrý hrníček se šohajem a červený hrníček s děvčicou
  • čaje Sonnentor: bylinkový Tady roste radost a ovocný Daj si na žížu
  • vánoční dárkové balení dvou čajů Sonnentor
  • ponožky Když sem šel z Hradišťa: červeno-bílé, modro-bílé a nově také černo-modré ve velikostech 26-41 a 42-46
  • trička
  • kvalitní hořkou a mléčnou čokoládu
  • zvoneček
  • tužky

V hradišťském íčku v jezuitské koleji na Masarykově náměstí je možné zakoupit také stylové balíčky. Vybrat si můžete z již připravených dárkových balení anebo si balíček nechat naplnit dle svých přání a představ.

Vánoční dárky ze Srdce Slovácka

 

Vánoční dárky ze Srdce Slovácka

 

Vánoční dárky ze Srdce Slovácka
Vánoční dárky ze Srdce Slovácka
Vánoční dárky ze Srdce Slovácka

 

Funkční čepice pro děti

Pro děti jsme připravili pro změnu funkční čepice značky Rituall v černo-červené barvě s hravými motivy města Uherské Hradiště.

Vánoční dárky ze Srdce Slovácka

Modrotisk ožil po 70 letech

V dílně Strážnický modrotisk se podařilo objevit historickou raznici, která byla vyrobena pro Uherské Hradiště u příležitosti 700. výročí města. V modrotiskové dílně raznici opravili a díky tomu se motiv po 65 letech opět mohl objevit v celé své kráse. Nyní jej najdete na modrotiskovém bavlněném ubrusu o rozměru 80 x 80 centimetrů a na popelínovém šátku o rozměru 100 x 100 centimetrů, které jsou v limitované edici k dostání v prodejně Tradiční výrobek Slovácka v bývalé jezuitské koleji.

Vánoční dárky ze Srdce Slovácka

 

Vánoční dárky ze Srdce Slovácka

 

Stříbrné šperky ze Srdce Slovácka

Na podzim také město Uherské Hradiště představilo kolekci stříbrných šperků v podobě přívěsků a odznáčků do klopy (pinů) s motivem „Srdce Slovácka“. Srdíčko jste mohli vidět v novém video spotu města a právě tam si ho mnozí z vás zamilovali a řekli si o něj. Stříbrné přívěsky a odznáčky s motivem uherskohradišťského srdíčka jsou v limitované edici k dostání v prodejně Městského informačního centra Uherské Hradiště.

Vánoční dárky ze Srdce Slovácka

Zveřejněno dne: 5. prosinec 2022. Aktualizováno: 12. březen 2024